Een foto van alle medewerkers van Gewoon Goed Geregeld

Medewerkers

Jolanda van de Weerd

Jolanda is administratief medewerker, verwerkt alle aangiftestukken, is zeer ervaren in het invoeren van belastingaangiftes, houdt alle gegevens en wijzigingen bij in ons systeem, onderzoekt actief of alles nog klopt en of wijzigingen op tijd verwerkt zijn bij verzekeraars.

Jolanda is een bezige bij; houdt van zonnige dagen, shoppen, opruimen, organiseren en zorgt ervoor dat alle drie haar kinderen (en man) overal op tijd zijn en alles bij zich hebben en als er nog tijd over is fietst of tennist ze graag.

Linda Bosma

Linda is specialist in het opstellen van koop- en lening overeenkomsten, invullen van belastingaangiftes en houd als hypotheekadviseur de lopende hypotheken in de gaten: of er renteverlagingen mogelijk zijn door de waarde van het huis opnieuw vast te laten stellen met een taxatie, door de WOZ waarde in te sturen of een bedrag extra af te lossen.

Linda is een fotografie liefhebber; Ooit begonnen met macro fotografie maar ook gek op foto’s maken van roofvogels. Daarnaast geniet ze ook van een goed spannend boek en tripjes met haar gezin.

Ineke Seltenrijch

Ineke is verzekeringsadviseur, heeft ervaring opgedaan bij diverse grote advieskantoren en is helemaal op haar plek binnen ons kantoor waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat. Ze gaat voor optimale service en uitgebreide vergelijkingen en onderhandelingen op zoek naar het beste product en premie. In de huidige tijd is veel tijd besteden aan een vergelijking niet meer gebruikelijk, maar Ineke heeft alle vrijheid om zelf te bepalen wat ze doet: alles voor de klant!

Ineke is een voetballiefhebber, niet zelf praktiserend, maar fan van het spel, heeft al jaren een seizoenkaart en volgt alle wedstrijden. Verder houdt ze van het goede leven, Italiaans eten, gezelligheid en niet te vroeg opstaan, Ineke is er daarom na 10:00 op kantoor en op vrijdag vrij.

Gerhard van Nimwegen

Gerhard is hypotheekadviseur, jaren ervaren, accuraat en gestructureerd. Gerhard vindt het een sport om de laagste hypotheekrente te vinden, uit te zoeken welke geldverstrekker een afwijkende situatie accepteert en om alles snel en goed geregeld te hebben. Gerhard onderhoudt alle contacten met de geldverstrekkers, zorgt dat alles in 1x compleet is en op tijd.

Gerhard is sportief, naast voetballiefhebber met een seizoenkaart een enorme ski-fanaat. Hij komt meestal op de fiets naar kantoor, loopt hard en loopt tussen de middag in een lager tempo rustig door het dorp.

Stefan Verburg

Stefan adviseert over pensioen, hypotheek, belastingen, besparen op kosten, verlagen van risico, verhogen van rendement en houdt ervan om creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren. Stefan denkt out of the box, schrijft graag op zijn kop, het gaat hem al snel niet vlug genoeg, maar toch heeft hij altijd te weinig tijd.

Stefan is in zijn hoofd altijd met zijn werk bezig en leest daarom elke week 2 boeken om even aan wat anders te denken. Zijn ouders verkochten kaas op de markt, Stefan is op vroege leeftijd mee gaan helpen en heeft nog steeds kaas in zijn aderen. Stefan zijn kaasboerenmentaliteit komt in onderhandelingen nog regelmatig goed van pas.

Stel ons gerust uw vraag